top of page
IMG_20220625_113611.jpg

Naša ponuda

Palfi a la carte ponuda i jela po narudžbi

U našoj à la carte ponudi tu su i dobro poznati klasici koji su već godinama neizostavan dio jelovnika poput goveđe juhe s domaćim rezancima, špek fileki, samoborski šnicli ili pak legendarnih zapečenih Palfi štrukli, pripremanih po tradicionalnom receptu. Palfi u svojoj stalnoj ponudi nudi jela spravljena po tradiconalnoj recpturi od namirnica provjerenih dobavljača s područja cijele Hrvatske.

U gostionici Palfi imamo dugogodišnju tradiciju pripreme jela po narudžbi za naše goste. Pa se tako u našem jelovniku nalaze razne vrste peke i odrezaka za naše goste. 

Dnevna ponuda

Dnevna ponuda

Dnevna jela koja pripremamo svakodnevno za Vas

Dnevna ponuda jela uključuje jelovnik koji se mijenja svaki tjedan, a šalje se putem maila korisnicima koji žele primati jelovnik. Na ovaj način imate mogućnost pregleda kompletnog jelovnika kroz cijeli tjedan. Ukoliko želite primati dnevni, odnosno tjedni jelovnik molimo Vas da se pretplatite na naš newsletter ili nazovete naš broj telefona.

Untitled design-11.png
Posebne prigode

Posebne prigode

 Organizirati ćemo za Vas i krstitke, rođendane, bankete, prve pričesti i krizme, poslovne ručkove i večere, te ostale svečane prigode. Naše ljubazno osoblje Vam je na raspolaganju prilikom odabira menija i organizacije Vašeg najsvečanijeg trenutka. Raspolažemo sa kapacitetom do 220 osoba ovisno o vrsti prigode. Imamo dvije manje i jednu veliku salu, a u dvorištu jednu veliku i četiri manje sjenice. Za goste je osiguran parkirališni prostor. Pročitajte našu ponudu jelovnika za Vaše posebne prigode.

20190511_115426_edited.jpg
Svadbene svečanosti

Svadbene 

svečanosti

Posebnu pažnju u našoj ponudi posvetili smo organizaciji vjenčanja. Raspolažemo salom s kapacitetom od 220 mjesta sa standardnom postavom stolova i osiguranim parkirališnim, te manjim prostorom do 120 mjesta. Sala je klimatizirana, te pruža ugodan ambijent osobito u vrućim ljetnim mjesecima.

bottom of page