Telefon: 01 / 386 14 37

Savršeno mjesto za Vaše vjenčanje, krstitke, pričest ili krizmu, zelena oaza mira u Zagrebu

Gostionica Palfi smještena je u zapadnom dijelu Zagreba na Zagrebačkoj cesti 225, u neposrednoj blizini Zagrebačke avenije. U svojoj ponudi nudimo kvalitetna i svježa jela s roštilja i jela po narudžbi , a kuhinja je bazirana na gastronomskom bogatstvu cijele Hrvatske. Svaki dan u ponudi je i pet vrsta gableca!

U vrućim ljetnim mjesecima uživajte u prekrasnoj atmosferi i prepoznatljivoj ponudi u našem voćnjaku gdje su Vam dostupne male sjenice do 8 osoba i velika do 25 osoba. Za djecu je osigurano prostrano dječje igralište sa ljuljačkama, toboganom i pješčanikom.

Posebnu pažnju u našoj ponudi posvetili smo organizaciji vjenčanja. Raspolažemo salom do 220 mjesta sa standardnom postavom stolova i osiguranim parkirališnim prostorom do 120 mjesta. Sala je klimatizirana, te pruža ugodan ambijent osobito u vrućim ljetnim mjesecima.

Osim svadbenih svečanosti organizirati ćemo za Vas i krstitke, rođendane, bankete, prve pričesti i krizme, poslovne ručkove i večere, te ostale svečane prigode. Naše ljubazno osoblje Vam je na raspolaganju prilikom odabira menija i organizacije Vašeg najsvečanijeg trenutka.